top of page

RECEPT carpaccio chioggiabiet, mieriksworteldressing, cress en geroosterde amandelsnippers
​
vier personen
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
lijst met ingredienten
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
Ingrediënten
Voorgerecht
​
4 chioggiabieten
Mierikswortel,
1 ½ tl. uit potje
½ tl milde mosterd
Mayonaise, 1 ½ el
1 ½ el volle yoghurt
½ el olijfolie
1 el azijn
Amandelsnippers, 40 gr
Zout
Peper
Tuinkers of Affila cress
​
​
​
​
​
Kooktijd: 15 min, voorbereidingstijd: 0 min.
​
Rooster de amandelsnippers. Meng de azijn, mierikswortel, yoghurt, mayonaise, mosterd, olie en azijn. Proef en breng op smaak met zout en peper. Schil de chioggiabieten. Snijd ze in zo dun mogelijk mogelijke plakken. Steek er mooie rondjes uit met een steekring. Haal de plakjes door de dressing, schik ze over de borden. Strooi er amandelsnippers overheen. Doe er wat cress over in het midden van het bord. Serveer direct.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
bottom of page