top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
GEVOGELTE
MENU
pompoensoep met linzen en sherry|spitskoolcrème, gegrilde kip, misojus, gebakken cantharellen|parfait van bastognekoek, slagroom
GEVOGELTE
MENU
gevulde ui met amaretti, Parmezaan, amandel & majoraan|risotto, zoethoutpoeder & saffraan|geroosterde kwartel op rozemarijn, sherry jus, pommes Anna, bloemkool geroosterd & crème, gebrande ui|
sabayon, gegrilde bloedsinaasappel, sinaasappelstroop
KOOK
HACK
SAUS MONTEREN
GEVOGELTE
MENU
antiboise van tomaat in tom kha kai, gebrande avocado & sjalot, Thaise basilicum mayonaise, zuurdesem melbatoast, avocadocrème|ravioli gevuld met Thaise eend rilette, Thaise basilicumsaus, Thaise aubergines|kokoscrumble, mango sorbet, limoenroom
KOOK
HACK
EIEREN POCHEREN
BIET
SMAAKCOMBINATIES
GEVOGELTE
MENU
h
ertencarpaccio, framboosdressing, gerookte biet, gefrituurde pastinaak| eendenborst, gekaramelliseerde witlof met balsamico, puree van zoete aardappel & wortel, jus van gerookte thee | crème brûlée
WORTEL
SMAAKCOMBINATIES
AMANDEL
SMAAKCOMBINATIES
bottom of page