top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
garnalencocktail 2.o
Japanse stijl
met sesam & avocado
gegrilde tonijn, ponzu dressing,
sesam, salade met tauge, frisée sla, gegrilde bosui, rode peper, peultjes
langoustines & vongole,
gegrilde bimi, schaaldierenjus
kropslamousse met Hollandse garnalen,
forelmousse & tuille van inktvisinkt, kreeftenjus
zeebaarsfilet
cherrytomaatjes
pijnboompitten en platte peterselie
​
coquille
smaak
combi
naties
​
​
​
gebakken coquilles, pompoencrème,
crunch van amaretti en koffie
garnalen
kroketjes
brandade van kabeljauw,
gebakken kabeljauw, yuzusaus, gesauteerde zeevenkel, gefrituurde kappertjes & zeewier
3 bereidingen van oester
kreeft, miso hollandaise
met citroen & bieslook
tarbot met panade van hazelnoot,
knolselderijpuree, geconfijte aardappel & knolselderij, paddestoelenpoeder, gebakken enoki
paddestoelen
octopus op borlotti
bonencrème & tijmolie
gebakken zeewolf, chorizo kruim,
sherry azijn stroop, geroosterde hazelnoot, crème van zoete aardappel
gegratineerde oesters
met peterselie, citroen en Parmezaan
gegrilde zeewolf,
Noilly Prat jus en peultjes
kook
hack
visbouillon
doradefilet onder
een aardappeldakje,
tijm en citroen met
een lichte salade
gebakken coquilles
krokante korst van Parmezaan & kerrie, daikon
cress olie, erwtenscheuten & saus met coquille koraal
soep met kokkels,
venusschelpen, tomaatjes, kikkererwten en peterselie
oester
soep
clam
chowder
ceviche van coquilles & avocado
rode ui, zoete aardappel & groene aspergelinten
bottom of page