top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
VIS
MENU
3 bereidingen van oester|pastinaakcrèmesoep met pastinaakchips|tarbot met panade van hazelnoot, knolselderijpuree, geconfijte aardappel & knolselderij, paddestoelenpoeder, gebakken enoki paddestoelen|hazelnootparfait, vanille ijs, kletskoppen
GEVOGELTE
MENU
gevulde ui met amaretti, Parmezaan, amandel & majoraan|risotto, zoethoutpoeder & saffraan|geroosterde kwartel op rozemarijn, sherry jus, pommes Anna, bloemkool geroosterd & crème, gebrande ui|sabayon, gegrilde bloedsinaasappel, sinaasappelstroop
VLEES
MENU
carpaccio chioggiabiet, mieriksworteldressing, cress en geroosterde amandelsnippers|kreeft, miso hollandaise met citroen & bieslook|ribeye, jus van zwarte knoflook, geroosterde zoete aardappel, pastinaak, courgette, ui| gebakken & gegrilde ananas, munt, yoghurtknetterijs
zoete aardappelsoep met munt|crème van bloemkool met tahin, geroosterde bloemkool, gefrituurde kikkererwten, gebakken aubergine met za'atar, peterselie olie
KOOK
HACK
RAVIOLI
VLEES
MENU
filodeeghoorntjes met tartaar & kwarteleitje|brandade van kabeljauw, gebakken kabeljauw, yuzusaus, gesauteerde zeevenkel, gefrituurde kappertjes & zeewier|kalfswang, krokante zwezerik, aardappelmousseline, krokante pastinaak|vanille ijs, crème van Earl Grey, verkruimelde cantuccini
WILD
MENU
glaasje zuurkoolsoep met kaasstengel|wildkroketje & frisée sla|ree met crunch van pistachenoot en cacao & koffie, gebakken knolselderij, wildjus|sorbet van cranberries
VLEES
MENU
doradefilet onder aardappeldakje, tijm en citroen met een lichte salade|varkensrollade bekleed met bacon, gevuld met pruimen, pommes duchesse, wildfond met reductie van pruimen en majoraan, gebakken goudreinet|mousse au chocolat
SMAAK
COMBINATIE
KNOLSELDERIJ
WILD
MENU
gerookte eendenborst, truffelmayonaise, paddestoelen| ossenstaartsoep| hertenbiefstuk, knolselderijmousseline met witte chocolade & mosterd, stoofpeer, wildsaus| Earl Grey crème brûlée
VIS
MENU
gegratineerde oesters met Parmezaan, peterselie & citroen|
gebakken zeebaarsfilet, gebakken zeekraal, aardappelboursin puree met verse bieslook en witte wijnsaus
SMAAK
COMBINATIE
AMANDEL
​
VIS
MENU
garnalenkroketjes|octopus met tijmolie op crème van borlotti bonen|open appeltaartje met amandelspijs
WILD
MENU
heldere bouillon met waterkers|gegrild hert met saus van droppoeder, gefrituurde spruitjes met Panko, mini zuurkooltaartje|stoofpeer clafoutis
VIS
MENU
gegrilde langoustines, gebakken vongole, gegrilde bimi, schaaldierenjus|gnocchi met mascarpone en truffel|geconfijt kakifruit, taartje van yuzu parfait & citroengel
GEVOGELTE
MENU
pompoensoep met linzen en sherry|spitskoolcrème, gegrilde kip, misojus, gebakken cantharellen|parfait van bastognekoek, slagroom
SMAAK
COMBINATIE
MISO
​
KOOK
HACK
SAUS MONTEREN
SMAAK
COMBINATIE
PEER
KOOK
HACK
EIEREN POCHEREN
SMAAK
COMBINATIE
ZOETE AARDAPPEL
​
VLEES
MENU
ossenstaart in madeirasaus, gebakken coquille, zoete aardappelcrème, hazelnootkruim, madeirastroop|geconfijte eendeboutjes, gepofte knoflookjus, gestoofde prei, aardappelmousseline|chocolade espressotaart met amandel, mokkaroom
VEGA
MENU
bottom of page