top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
scottish egg
vegetarisch
met tuinboon, doperwt, Parmezaan & lichte salade met asperges
frisse salade met voorjaars
groenten
halfzacht gekookte eieren, pistache
noten &
Parmezaanse kaas
Shakshuka
de
constructed
met aubergine&
avocado
vis
menu
gebakken coquilles met een krokante korst van Parmezaan en kerrie, Daikon cress olie, saus van coquille koraal, erwtenscheuten| crème van zoete aardappel, chorizo kruim, gebakken zeewolf, geroosterde hazelnoot, stroop van sherry azijn
vega
menu
schuitjes van witlof met gerookte biet en een kwarteleitje|ravioli met aardappel, munt en artisjok
vlees
menu
carpaccio van zoete aardappel, Parmezaan, rucola, geroosterde hazelnoot, dressing, balsamicostroop & gepocheerd ei|lamszadel met pistache & Panko crunch, kalfsjus met gerookte olijfolie, gratin dauphinois, tuinbonenpuree met munt
​
brunch
Op de huid gebakken zeebaarsfilet met cherrytomaatjes, pijnboompitten & platte peterselie
soep
recepten
​
​
chocolade
smaak
combi
naties
vega
menu
courgettesoep met munt, doperwten, pecorino, avocado, gepocheerd ei| Earl Grey crème brûlée
pasta &
risotto
recepten
vis
menu
gebakken knoflookgamba's met lavasolie en hummus|pappardelle met een pesto van salie, hazelnoten, pecorino & Parmezaan
rucola
smaak
combi
naties
vlees
menu
doperwtencrème met dragon, gepocheerd ei, zuurdesemtoast|
tagliatelle met Geschnetzeltes
kook
hack
eieren
pocheren
brunch
​
gegrilde little gem sla, balsamicostroop, geschaafde Parmezaan
brunch
​
Burrata met reductie van balsamico & gefrituurde salie
brunch
​
broodje gerookte zalm, wasabi & wakame salade
ei
smaak
combi
naties
brunch
​
Zuurdesembrood met avocadocrème, tomaat en kummel
avocado
smaak
combi
naties
vis
menu
gegratineerde oesters met Parmezaan, peterselie & citroen|
gebakken zeebaarsfilet, gebakken zeekraal, aardappelboursin puree met verse bieslook en witte wijnsaus
brunch
​
Bakje van Parmezaan met kruidensla
brunch
​
Roergebakken snijbiet met een gepocheerd ei
brunch
sandwich met artisjokkenmousse & basilicum, tomaat, krokant gebakken pancetta
zoete aardappel
smaak
combi
naties
tagliatelle
paddestoelensaus
&
geraspte gepekelde
eidooier
voor de ultieme umami smaak
bottom of page