top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
VLEES
MENU
filodeeghoorntjes met tartaar & kwarteleitje|brandade van kabeljauw, gebakken kabeljauw, yuzusaus, gesauteerde zeevenkel, gefrituurde kappertjes & zeewier|kalfswang, krokante zwezerik, aardappelmousseline, krokante pastinaak|vanille ijs, crème van Earl Grey, verkruimelde cantuccini
WILD
MENU
glaasje zuurkoolsoep met kaasstengel|wildkroketje & frisée sla|ree met crunch van pistachenoot en cacao & koffie, gebakken knolselderij, wildjus|sorbet van cranberries
VLEES
MENU
artisjokkenmousse met basilicum en krokant van Parmaham|burrata met balsamico reductie & gefrituurde salie|flammkuchen met gekaramelliseerde vijgen en mozzarella|affogato
VIS
MENU
3 bereidingen van oester|pastinaakcrèmesoep met pastinaakchips|tarbot met panade van hazelnoot, knolselderijpuree, geconfijte aardappel & knolselderij, paddestoelenpoeder, gebakken enoki paddestoelen|hazelnootparfait, vanille ijs, kletskoppen
GEVOGELTE
MENU
gevulde ui met amaretti, Parmezaan, amandel & majoraan|risotto, zoethoutpoeder & saffraan|geroosterde kwartel op rozemarijn, sherry jus, pommes Anna, bloemkool geroosterd & crème, gebrande ui|sabayon, gegrilde bloedsinaasappel, sinaasappelstroop
VLEES
MENU
carpaccio chioggiabiet, mieriksworteldressing, cress en geroosterde amandelsnippers|kreeft, miso hollandaise met citroen & bieslook|ribeye, jus van zwarte knoflook, geroosterde zoete aardappel, pastinaak, courgette, ui| gebakken & gegrilde ananas, munt, yoghurtknetterijs
VEGA
MENU
aardpeer soep|paddestoelen-
taartje|
risotto met radicchio|
brandysnap, mokkaroom,
hazelnootijs
KOOK
HACK
​
OCTOPUS
WILD
MENU
carpaccio van gerookte eendenborst, truffelmayonaise, gebakken paddestoelen| lichtgebonden ossenstaartsoep | hertenbiefstuk, knolselderijmousseline met witte chocolade en mosterd, wildjus, stoofperen | Earl Grey crème brûlée
KOOK
HACK
RAVIOLI
VLEES
MENU
Parmezaan bakje, kruidensla, gepocheerd ei| gegrilde zeewolf, Noilly Prat jus, peultjes|ossenhaas puntjes, aardappel-knoflookpuree,
eekhoorntjesbroodsaus| pistache spongecake,
amandelbroodkruim, citroenmascarpone, aardbei, vanille ijs
bottom of page