top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
VIS
MENU
gebakken langoustines & vongole, gegrilde bimi, schaaldierenjus|gnocchi met mascarpone en truffel|geconfijt kakifruit, taartje van yuzu parfait & citroengel
VIS
MENU
3 bereidingen van oester|pastinaakcrèmesoep met pastinaakchips|tarbot met panade van hazelnoot, knolselderijpuree, geconfijte aardappel & knolselderij, paddestoelenpoeder, gebakken enoki paddestoelen|hazelnootparfait, vanille ijs, kletskoppen
SNOEKBAARS
SMAAK-COMBINATIES
KOOK
HACK
VIS BOUILLON
VIS
MENU
knoflookgamba's met lavasolie & gamba's| pappardelle met een pesto van salie, hazelnoot, pecorino & Parmezaan
VIS
MENU
garnalenkroketjes|octopus met tijmolie op crème van borlotti bonen|open appeltaartje met amandelspijs
VIS
MENU
gebakken coquilles met een krokante korst van Parmezaan & kerrie, daikon cress olie, coquille koraal saus|zoete aardappelcrème, gebakken zeewolf, chorizo kruim, stroop van sherry azijn, geroosterde hazelnoten
AARDAPPEL
SMAAK-COMBINATIES
VIS
MENU
gegratineerde oesters met Parmezaan, peterselie & citroen|
gebakken zeebaarsfilet, gebakken zeekraal, aardappelboursin puree met verse bieslook en witte wijnsaus
KOOK
HACK
OCTOPUS
​
WORTEL
SMAAK-COMBINATIES
bottom of page