top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
rivierkreeftjes
met wakame, komkommer & sesam
salade
in mini
croustades
supersnelle amuse of borrelhapje
gegrilde asperges
met Parmezaan
& balsamico
stroop
klaar in 5 minuten
kreeft, frisse doperwten crème
met munt
met vadouvan olie
gekaramelliseerde bloemkool crème
met heilbot en gefrituurde kappertjes
glaasje
zuurkoolsoep
borrelhap
gegrilde kwartelboutjes
met five spice
borrelhap
​
plakjes pompoen met
geitenkaas, honing &
pistache
garnalenkroketjes
Bourgondische
borrelhap
artisjokken mousse
met basilicum
en krokante
Parmaham
borrelhap
gefrituurde spiering
met citroen
gekaramelliseerde
bloemkool crème
met gerookte eendenborst, krulandijvie en friszure appel
in citroensap gekookte
artisjok met extravergine olijfolie
toast met
sardinepate
gekaramelliseerde
bloemkool crème
met gefrituurde spicy bloemkoolplakjes en geroosterde pistachenootjes
toast met pesto van Oostindische kers
, pecorino & gerookte amandelen
gekaramelliseerde
bloemkool crème
met ansjovis en Parmezaan koekjes
borrelhap
rilette van eend
met kappertjes
op stokbrood
gerookte eendenborst
met cranberryjam
burrata met
balsamico reductie & gefrituurde salie
drie bereidingen van
oester
gegrilde little gem,
balsamicostroop, flinters Parmezaanse kaas
crème van avocado,
kummel, scampi, Parmezaankoekje
kaasplankje met kaas van
l'Amuse
paddestoelensoepje
met truffel en groen van prei
ceviche van coquille
zoete aardappel, rode ui, avocado & aspergelinten
croustades met
aardappel-
mosterd
puree & gerookte zalm
borrelhap
dadels gewikkeld in
pancetta
gekaramelliseerde
bloemkoolcr
è
me
met een zachtgekookt kwarteleitje en truffeltapenade
kook
hack
ravioli
Parmezaan bakje,
kruidensla, gepocheerd ei
champignons
à l'escargot
romig borrelhapje met persillade
bottom of page