top of page

RECEPT champignons à l'escargot
vier personen
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
lijst met ingredienten
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
Ingrediënten
250 gr. kastanje
champignons
1 sjalotje
3 teentjes knoflook
200 ml room
1 zakje persillade
5 takjes peterselie
boter
zout
versgemalen zwarte peper
Kooktijd: 20 min, voorbereidingstijd: 5 min.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper een sjalotje, bak deze in boter samen met drie teentjes fijngeperste knoflook. Maak 250 gr. kastanjechampignons schoon, bak ze kort met het sjalotmengsel. Voeg er 200 ml. room, vijf fijngehakte takjes peterselie en een zakje persillade (slakkenkruiden, te verkrijgen bij de AH). Giet het in vijf ingevette ramequins en doe ze in de oven. Klaar na een kwartiertje.
Serveren met knapperig stokbrood of zuurdesembrood.
bottom of page