top of page

RECEPT champignons à l'escargot

vier personen

 

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

lijst met ingredienten

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Ingrediënten

 

250 gr. kastanje

champignons

1 sjalotje

3 teentjes knoflook

200 ml room

1 zakje persillade

5 takjes peterselie

boter

zout

versgemalen zwarte peper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kooktijd: 20 min, voorbereidingstijd: 5 min.

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snipper een sjalotje, bak deze in boter samen met drie teentjes fijngeperste knoflook. Maak 250 gr. kastanjechampignons schoon, bak ze kort met het sjalotmengsel. Voeg er 200 ml. room, vijf fijngehakte takjes peterselie en een zakje persillade (slakkenkruiden, te verkrijgen bij de AH). Giet het in vijf ingevette ramequins en doe ze in de oven. Klaar na een kwartiertje.

Serveren met knapperig stokbrood of zuurdesembrood.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page