top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
VEGA
MENU
soep van geroosterde wortels met dukkah, pistache en yoghurt|parelgort met rozemarijn, pompoen en amandel & pompoenpitten|Grieks
yoghurtijs met kaffir lime,
kaffir lime karamel met pistache
VLEES
MENU
crème van avocado, kummel, scampi, Parmezaankoekje|geroosterd buikspek met schuim van vadouvan en aardappelmousseline met aardappelkaantjes|
koffie &
kardemom mousse
met mascarpone
VLEES
MENU
paddestoelensoep met truffel en groen van prei|entrecote bearnaisesaus, frites, gegrilde little gem sla|broodpudding van Fries suikerbrood, gefrituurd suikerbrood, vanillecrème met steranijs, framboos
VLEES
MENU
artisjokkenmousse met basilicum en krokant van Parmaham|burrata met balsamico reductie & gefrituurde salie|flammkuchen met gekaramelliseerde vijgen en mozzarella|affogato
VEGA
MENU
aardpeer soep|paddestoelen-
taartje|
risotto met radicchio|
brandysnap, mokkaroom,
hazelnootijs
KOOK
HACK
​
OCTOPUS
GEVOGELTE
MENU
antiboise van tomaat in tom kha kai, gebrande avocado & sjalot, Thaise basilicum mayonaise, zuurdesem melbatoast, avocadocrème|ravioli gevuld met Thaise eend rilette, Thaise basilicumsaus, Thaise aubergines|kokoscrumble, mango sorbet, limoenroom
VLEES
MENU
Parmezaan bakje, kruidensla, gepocheerd ei| gegrilde zeewolf, Noilly Prat jus, peultjes|ossenhaas puntjes, aardappel-knoflookpuree,
eekhoorntjesbroodsaus| pistache spongecake,
amandelbroodkruim, citroenmascarpone, aardbei, vanille ijs
KOOK
HACK
EIEREN POCHEREN
SPINAZIE
SMAAKCOMBINATIES
VLEES
MENU
gebakken coquilles, pompoencrème, crunch van amaretti en koffie|pommes dauphinois, diamanthaas, madeirajus, gebakken spinazie|soesjes
BIET
SMAAKCOMBINATIES
GEVOGELTE
MENU
h
ertencarpaccio, framboosdressing, gerookte biet, gefrituurde pastinaak| eendenborst, gekaramelliseerde witlof met balsamico, puree van zoete aardappel & wortel, jus van gerookte thee | crème brûlée
bottom of page