top of page
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
pistache spongecake,
amandel-broodkruim, citroen-mascarpone, aardbei, vanille ijs
Leuk Menu
Home
Menu's
Pasen - menu's & brunch
Kerst
Herfst
Winter
2 gangen menu
3 gangen menu
4 gangen menu
Menu's - vlees
Menu's - vegetarisch
Menu's - wild
Menu's - vis
Menu's - gevogelte
Lente
Zomer
Thema
Amuses & borrelhap
Pasta & risotto
Salade
Sauzen
Soep
Snel & simpel
Snelle lunchgerechten
Hoofdgerechten
Hoofdgerechten vlees
Hoofdgerechten vis
Hoofdgerechten gevogelte
Hoofdgerechten vegetarisch
Voorgerechten
Voorgerechten vegetarisch
Voorgerechten vis
Voorgerechten vlees
Voorgerechten gevogelte
Nagerechten
Smaakcombinaties
Tips
Kookhacks
Favoriete kookboeken
Handige & leuke kooksites
Over
More
Use tab to navigate through the menu items.
VEGA
MENU
Courgettesoep met munt, doperwten, pecorino & avocado, gepocheerd ei| Earl Grey crème brûlée
VLEES
MENU
artisjokmousse met krokantje van
Parmaham|
zwezerik, daslook emulsie, gegrilde mini prei, worteltjes en gegrilde opperdoezer ronde met kalfsjus & aspergelinten
​
VIS
MENU
gebakken coquilles met krokant laagje Parmezaan en kerrie, olie van Daikon cress, erwtenscheuten| crème van zoete aardappel, chorizo, zeewolf, hazelnoot, sherry vinaigrette
VEGA
MENU
schuitjes van witlof gevuld met een tartaar van gerookte biet en een kwarteleitje| ravioli gevuld met artisjok, aardappel & munt
VIS
MENU
Parmezaan bakje, kruidensla, gepocheerd ei| gegrilde zeewolf, Noilly Prat jus, peultjes
VLEES
MENU
doperwtencrème met dragon, gepocheerd ei & zuurdesemtoast|
tagliatelle met Geschnetzeltes
VEGA
MENU
bakje van Parmezaan, gevuld met kruidensla, gepocheerd ei| pistache spongecake, amandelbroodkruim, citroenmascarpone, aardbei, vanille ijs
VIS
MENU
Knoflookgamba's met lavasolie & hummus|pappardelle met pesto van salie, hazelnoot, pecorino & Parmezaan
VLEES
MENU
Zoete aardappelcarpaccio, balsamicostroop, geroosterde hazelnoten, rucola, gepocheerd ei & Parmezaan|lamsrack met pistachecrunch, tuinbonenpuree met munt, gratin dauphinois, kalfjus met gerookte olijfolie
ARTISJOK
SMAAK-COMBINATIES
VIS
MENU
kropslamousse met Hollandse garnaaltjes, forelmousse, tuille van inktvisinkt| gebakken Noordzeetong, zuringsaus, salade van lauwwarme aardappels
AARDAPPEL
SMAAK-COMBINATIES
VIS
MENU
gegratineerde oesters met Parmezaan, peterselie & citroen|
gebakken zeebaarsfilet, gebakken zeekraal, aardappelboursin puree met verse bieslook en witte wijnsaus
ROZEMARIJN
SMAAK-COMBINATIES
VEGA
MENU
zoete aardappelsoep met munt| bloemkoolcrème, geroosterde bloemkool, gefrituurde kikkererwten, gebakken aubergines met za'atar, peterselie olie
TRUFFEL
SMAAK-COMBINATIES
GEVOGELTE
MENU
artisjokmousse met krokantje van
Parmaham|
geroosterde kwartel op rozemarijn, sherry jus,
pommes Anna, bloemkool geroosterd & crème, gebrande ui
VEGA
MENU
crème van avocado, kummel, scampi, Parmezaankoekje|heldere
bouillon met waterkers
bottom of page