top of page

 

RECEPT pappardelle met een pesto van salie, hazelnoot, pecorino & Parmezaan

 

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

lijst met ingredienten

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Ingrediënten

400 gr. pappardelle

25 blaadjes salie

2 takjes peterselie

120 gr. geroosterde

hazelnoten

Olijfolie, extra

vergine

25 gr. pecorino

romano geraspt

25 gr. Parmezaan,

geraspt

Zout

Peper

2 eetlepels kookwater

van de pasta

Parmezaan 40 gr.,

geraspt

(over de pasta)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kooktijd: 20 minuten, voorbereidingstijd: 5 minuten

Breng een grote pan met gezouten water aan de kook.  Rooster de hazelnoten en hak ze fijn. Voeg de geraspte kaas toe aan de noten. Snijd de salie en peterselie heel fijn en voeg ook deze toe, evenals zout en peper en olijfolie tot een smeuïge massa ontstaat, met een staafmixer verder fijnmalen. Kook de pasta gaar. Doe 2 eetlepels kookwater bij de pesto.  Meng de pesto door de pappardelle, serveer direct en bestrooi met Parmezaanse kaas.

 

 

 

 

bottom of page