Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
lijst met ingredienten
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
Ingrediënten
​
​
1 gerookte makreel,
schoongemaakt, filet in fijngehakt
met een vork (is ca. 200 gr. makreelfilet)
½ el crème fraîche
½ el mayonaise
12 takjes bieslook, fijngehakt
Mespuntje milde mosterd
2 el citroensap
4 broodjes
2 gekookte bieten, in partjes gesneden,
bietensap bewaren
4 dunne plakjes witte ui, in ringen
Azijn
Zout
Peper
Evt. extra mayonaise of crème fraîche
om broodjes met te bestrijken
Bieslook voor garnering
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Kooktijd: 5 min, voorbereidingstijd: 5 min.
​
Doe het bietensap met een scheut azijn in een bakje. Leg de uienringen erin. Meng in een ander bakje de mayonaise, crème fraîche, mosterd, bieslook, citroensap en makreel. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de broodjes open, besmeer met makreelrilette (en eventueel extra mayonaise of crème fraîche. Leg de inmiddels roze geworden uienringen boven op de makreelrilette, garneer met partjes biet en bieslook. Serveer direct.
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
