RECEPT fettucine alla
papalina
​
vier personen
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
lijst met ingredienten
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
Ingrediënten
​
400 gr. fettucine all’uovo
40 gr. boter
175 gr. rauwe ham
3 eieren
200 ml. slagroom
55 gr. Parmezaanse kaas, geraspt
1 ui, gesnipperd
Zwarte peper
Zout
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Kooktijd: 25 min, voorbereidingstijd: 2 min.
Breng in een grote pan een flinke hoeveelheid water aan de kook, zout het water. Snijd de ham klein. Fruit de ui in boter. Voeg de ham toe. Klop de eieren los met een snuf zout en flink wat versgemalen peper in een kom met een garde, met de room en de Parmezaanse kaas.
Kook de fettucine gaar. Giet ze af, doe ze terug in de pan, meng snel met een houten lepel met het de ham en ui en het roommengsel en serveer direct.
​