top of page

 

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

lijst met ingredienten

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Ingrediënten

400 gr. fettucine all'uovo

1 prei, in superfijne ringetjes gesneden en gewassen

200 gr. Hollandse garnalen

Scheutje cognac

200 ml. room

Olijfolie

zout

peper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kooktijd: 12 min, voorbereidingstijd: 1 min.

Breng een grote pan met ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Bak de prei aan in een koekenpan in wat olie op hoog vuur, voeg de cognac toe, laat verdampen, draai het vuur laag en laat zachtjes sudderen en voeg de room toe. Kook de fettucine in het water in ca. 5-7 minuten. Voeg ondertussen de garnaaltjes toe aan de saus warm zachtjes door. Breng de saus op smaak met zout en peper. Giet de pasta af. Roer de saus door de pasta en serveer direct.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RECEPT fettucine, romige preisaus met Hollandse garnalen en een scheutje cognac

vier personen

bottom of page