Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
lijst met ingredienten
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
Ingrediënten
2 zakken ongepelde
grote diepvriesgarnalen à 450 gr. (gebruik voor een lunchgerecht een halve zak minder)
2 zakken rucola
4 tenen knoflook
8 takjes krulpeterselie,
fijngehakt
2 rode pepers
2 avocado’s
2 bakjes cherry tomaatjes aan tak
Versgemalen zwarte peper
Extra vergine olijfolie
Vergine olijfolie (bakken)
Zout
Balsamico azijn
Kooktijd: 10 min, voorbereidingstijd: 20 min. (of 4-6 uur, afhankelijk van gekozen ontdooimethode garnalen)
Laat de garnalen 4-6 uur ontdooien in de koelkast of 20 minuten in een bak onder stromend koud water. Dep ze heel goed droog met keukenpapier. Verwijder de zaadlijsten en snijd de pepers heel fijn. Snijd de avocado’s in stukjes en de cherry tomaatjes doormidden. Was de rucola. Doe de avocado, tomaatjes en rucola in een kom, bestrooi met versgemalen peper, olijfolie extra vergine en balsamico azijn. Bak de garnalen in vergine olijfolie met rode peper erin op hoog vuur in verschillende koekenpannen, pers de knoflook erboven uit en bestrooi met zout en fijngehakte peterselie, zodra ze roze kleuren aan beide kanten zijn ze klaar. Serveren: verdeel de salade over 4 borden en de gebakken reuzegarnalen.