RECEPT Vietnamese salade met gegrilde biefstuk, Hoisin saus, julienne gesneden komkommer en wortel & sesam
​
vier personen
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
lijst met ingredienten
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
Ingrediënten
​
4 little gem kropjes
½ winterwortel, julienne gesneden
½ komkommer, julienne gesneden
Hoisin saus, aantal eetlepels
1/3 bos munt, blaadjes
fijngehakt
1/3 bos koriander, blaadjes
Fijngehakt
250 gr. biefstuk, op kamertemperatuur,
in plakken gesneden
Sesamolie
Sesamzaadjes, geroosterd, 1 el.
Zout
Versgemalen zwarte peper
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Kooktijd: 6 min, voorbereidingstijd: 10 min.
​
Nodig: een grillpan
​
Haal de slablaadjes los. Verdeel ze over 4 borden. Verhit de grillpan. Bestrijk de biefstuk met wat sesamolie. Grill de biefstuk plakjes super kort aan beide kanten. Bestrooi met zout en peper. Roer de Hoisinsaus om met de munt en koriander. Meng deze met de komkommer en wortel. Verdeel over de slablaadjes en leg de biefstuk erbovenop. Bestrooi met sesamzaadjes, serveer direct.
​