
RECEPT romige aardappelpuree met knoflook en bieslook
vier personen
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
lijst met ingredienten
Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.
Ingrediënten
​
​
2 kg kruimige aardappels
4 ontvelde teentjes knoflook
flinke bos bieslook
200 ml melk
boter
Flinke plens room
Zout
Versgemalen zwarte peper
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
​
Kooktijd: 20 min, voorbereidingstijd: 3 min.
​
Schil, was en snijd de kruimige aardappels in stukken. Kook samen met de ontvelde teentjes knoflook tot de aardappels gaar zijn. Snijd een flinke bos bieslook fijn. Stamp de aardappels en knoflook fijn met melk, boter, een flinke scheut room, zout en peper en bieslook tot een romige puree. Controleer goed of je de knoflook teentjes goed hebt fijngestampt. Direct serveren.
​
​​
​