top of page

RECEPT romige aardappelpuree met knoflook en bieslook

vier personen

 

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

lijst met ingredienten

Avenir Light is a clean and stylish font favored by designers. It's easy on the eyes and a great go to font for titles, paragraphs & more.

Ingrediënten

2 kg kruimige aardappels

4 ontvelde teentjes knoflook

flinke bos bieslook

200 ml melk

boter

Flinke plens room

Zout

Versgemalen zwarte peper

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kooktijd: 20 min, voorbereidingstijd: 3 min.

 

Schil, was en snijd de kruimige aardappels in stukken. Kook samen met de ontvelde teentjes knoflook tot de aardappels gaar zijn. Snijd een flinke bos bieslook fijn. Stamp de aardappels en knoflook fijn met melk, boter, een flinke scheut room, zout en peper en bieslook tot een romige puree. Controleer goed of je de knoflook teentjes goed hebt fijngestampt. Direct serveren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page