top of page

ras el hanout sukade zoete aardappel kokos koriander kippenbouillon
eendenborst
honing tijm  bladerdeeg linzen
Stilton risotto spinazie Parma ham  sherry karamel
steranijs appel calvados
waterkers mascarpone
 

Seasonal Pumpkins

smaak
combinaties
pompoen

biet braadworst knolselderij geitenkaas prei
​filodeeg
kastanjes bacon
rucola zalm
kastanje champignons
rozemarijn
amandelen
kip kaneel paprika

​

snel perentaartje

​

​

vier ontdooide plakjes roomboterbladerdeeg, 2 eetlepels perzikenjam, 2 eetlepels geroosterde amandelsnippers, 2 geschilde peren

​

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de peren in 1/2 cm dikke plakjes.   Snijd met een schoteltje ronde vormen uit het bladerdeeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Inprikken met een vork. Bestrijk met jam en de plakjes peer erop leggen, ca. 20 min. bakken. Bestrooi met amandelschaafsel. 

​

​

 

​

 

 

​

 

00000IMG_00000_BURST20191020180220507_CO
00000IMG_00000_BURST20200119134222547_COVER_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

pecan noten  kikkererwten  pastinaak chorizo Gruyere walnoten rode ui five spice  knoflook
varkensrollade

gember quinoa

​

bitterkoekjes rode kool Parmezaanse kaas ricotta za'atar paprika

​

​

​

​

 

 

​

​

​

00000IMG_00000_BURST20200119134222547_COVER_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

​

bottom of page