top of page
ras el hanout sukade zoete aardappel kokos koriander kippenbouillon
eendenborst honing tijm bladerdeeg linzen
Stilton risotto spinazie Parma ham sherry karamel
steranijs appel calvados
waterkers mascarpone

smaak
combinaties
pompoen
biet braadworst knolselderij geitenkaas prei
​filodeeg
kastanjes bacon
rucola zalm
kastanje champignons
rozemarijn amandelen
kip kaneel paprika
​
snel perentaartje
​
​
vier ontdooide plakjes roomboterbladerdeeg, 2 eetlepels perzikenjam, 2 eetlepels geroosterde amandelsnippers, 2 geschilde peren
​
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snijd de peren in 1/2 cm dikke plakjes. Snijd met een schoteltje ronde vormen uit het bladerdeeg. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Inprikken met een vork. Bestrijk met jam en de plakjes peer erop leggen, ca. 20 min. bakken. Bestrooi met amandelschaafsel.
​
​
​
​


pecan noten kikkererwten pastinaak chorizo Gruyere walnoten rode ui five spice knoflook
varkensrollade
gember quinoa
​
bitterkoekjes rode kool Parmezaanse kaas ricotta za'atar paprika
​
​
​
​
​
​
​

​
bottom of page