appel hazelnoot pompoen kwartel
coquille linzen zoete aardappel knoflook
wortel walnoot geitenkaas
room ei kikkerwten
tijm knolselderij brie
knoflook salie
ossenstaart chipotle
chilipeper paprika
geconfijte eend rode peper honing
bloedsinaasappel spinazie
halloumi avocado
mozzarella
chorizo
kerrie Parmezaan
za'atar kalfsvlees
bacon ras el hanout
spitskool gegrilde kip cantharellen
risotto
smaak
combinaties
cavolo nero
cannellini bonen orecchiette snijbiet brood croutons fontina lasagne kippen
bouillon citroen
kastanjes
ansjovis kabeljauw snoekbaars
maple syrup
mergpijp Parmezaanse kaas eendenborst
sinaasappel mosterd ui geitenrollade
burrata pesto
forel lamsvlees tomaat tijm
braadworst gnocchi schelvis gamba's krab
bruine bonen
pijnboom
pitten Taleggio aardappels
shortribs aardpeer zwarte knoflook sushi azijn inktvis
parelgort
hertenrug rode wijn
mascarpone
polenta zonnebloem
pitten salie
curry
amandelen
knolraap
kokkels
mosselen tarbot
avocado
langoustine
cashew noten sjalot
prei beurre noisette radicchio biet farro
parelhoen
schar crème fraiche rigatoni artisjok champignons
courgette
spaghetti met cavolo nero, pompoencrème en krokante pancetta of pompoenpitten
Zet een grote pan met water op, breng aan de kook en een pan met de pompoenblokjes. Bak 200 gr. gesneden pancetta langzaam uit of rooster een handje pompoenpitten voor de vegetarische/vegan variant. Fruit een gesnipperd sjalotje en een fijngehakt teentje knoflook in olie. Roerbak 200 gr. gesneden cavolo nero (nerf verwijderd!) 10 minuten lang in olie, zet weg. Kook 400 gr. pasta gaar ondertussen. Giet de pompoenblokjes af als ze gaar zijn, bewaar 3-4 el. kookvocht. Pureer de pompoen met het kookvocht, het uimengsel, een snufje cayennepeper en zout en peper en zonodig wat olijfolie.
Giet de spaghetti af, roer de pompoenpuree erdoorheen. Strooi er de pancetta of pompoenpitten overheen, leg er wat cavolo nero op en bestrooi met geraspte pecorino.