top of page
miso coquille
couscous sinaasappel
munt koriander kwartel wortel five spice
schol kabeljauw zalm schar tarbot gegrilde inktvis kappertjes tong
perzik abrikoos
mango
ui ras el hanout
kaneel
olijven bacon kip
gnocchi risotto avocado
zoete aardappel
basilicum tomaat tonijn
ricotta bergamot
​
​
smaak
combinaties
citroen
gegrilde vis yuzu
dragon zeebaars
rode mul courgette tijm
duindoornbes
hazelnoot peer banaan geitenkaas
appel suiker honing mandarijn
rozemarijn
citroentijm parelhoen
mozzarella rucola
​
​
oesters venkel
groene asperges mosselen chilipeper burrata kikkererwten peterselie
zeewolf chorizo
walnoot maanzaad bramen vijgen pecannoot
rabarber bloedsinaasappel pompelmoes vlierbloesem aardbei
kreeft hollandse garnalen aubergine langoustines hummus pompoen ui
knoflook geroosterde bloemkool tahin kouseband
ansjovis lamsnek spruitjes tabouleh artisjok
sardines chipotle
paprika aardappel
room dille feta bieslook forel knolselderij harissa krieltjes spitskool witte bonen spinazie sliptong entrecote zwarte knoflook varkenshaas doperwten pesto
gerookte makreel mayonaise ei sperziebonen
limoen meringue kokos amandel hangop Griekse yoghurt chioggia biet shortribs gedroogde tomaat
​
couscous met citrusvruchten, pistachenoten, munt, koriander & peterselie.
​
Maak 1 pak couscous volgens de gebruiksaanwijzingen. Hak 1/2 bos koriander en 1/2 bos platte peterselie fijn samen met de blaadjes van 1/2 bos munt. Snijd een halve rode peper klein. Rasp de schil van 1 citroen, 1 limoen en 2 sinaasappels. Pel en hak 2 handjes pistachenoten fijn. Pers de citrusvruchten uit. Meng nu de couscous, de citrusrasp, het citrussap, de pistachenoten, de rode peper en de groene kruiden. Roer om, voeg extra vergine olijfolie toe en zout en versgemalen zwarte peper naar smaak.
​
​
​
Gebrande citruscarpaccio
met burrata, munt en pistache
Schil en snijd 2 sinaasappels en 2 stuks pompelmoes overdwars in plakken (dwars op de partjes) van ca. 0,6 cm. Verhit de grillpan en gril heel kort de plakken er aan 1 kant op. Maak een dressing van fijngesneden verse munt, extra vergine olijfolie, 2 eetlepels honing en citroensap, cayennepeper, zout en peper. Leg de plakken gegrilde citrus om en om op een schaal, leg twee burrata's in stukken gescheurd in het midden. Besprenkel met de dressing, 1 handje geschilde en fijngehakte pistachenootjes en garneer met muntblaadjes.
​
​
​
​
​
​
​
bottom of page