top of page
kappertjes boter
peterselie aardpeer
garnalen coquille
hazelnootpanade
sherry augurk
tomaat vitello kropsla
zeekraal
platte peterselie
citroen daslook
amandel pompoen
asperge mosterd aardappel witte wijn harissa bieslook

lekker bij vis: lauwwarme aardappelsalade
Schil, was en snijd 1,2 kg vastkokende aardappels in kleine stukken. Kook tot ze bijna gaar zijn. Giet af en spoel 1 keer af met koud water. Snipper intussen een halve rode ui, snijd een halve bos bieslook en een halve bos platte peterselie fijn. Meng met de aardappels, met weinig citroensap, olijfolie. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.


Beurre noisette
Roomboter laten smelten in een steelpan met dikke bodem al roerend bruin laten worden op matig hoog vuur, niet laten verbranden. Kappertjes erdoorheen doen en sap van een halve citroen en 1/3 fijngehakte bos peterselie. Serveer over gebakken vis.

bottom of page