top of page

kappertjes boter

peterselie aardpeer

garnalen coquille

hazelnootpanade

sherry augurk

tomaat vitello kropsla

zeekraal

platte peterselie

citroen daslook

amandel pompoen

asperge mosterd aardappel witte wijn harissa bieslook

 

Whole%20fresh%20skate%20in%20ice%20at%20

smaak

combinaties

rog

lekker bij vis: lauwwarme aardappelsalade  

Schil, was en snijd 1,2 kg vastkokende aardappels in kleine stukken. Kook tot ze bijna gaar zijn. Giet af en spoel 1 keer af met koud water. Snipper intussen een halve rode ui, snijd een halve bos bieslook en een halve bos platte peterselie fijn. Meng met de aardappels, met weinig citroensap, olijfolie. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper.

 

 

 

 

Whole%20fresh%20skate%20in%20ice%20at%20
Whole%20fresh%20skate%20in%20ice%20at%20

Beurre noisette

Roomboter laten smelten in een steelpan met dikke bodem al roerend bruin laten worden op matig hoog vuur, niet laten verbranden. Kappertjes erdoorheen doen en sap van een halve citroen en 1/3 fijngehakte bos peterselie.  Serveer over gebakken vis.

Whole%20fresh%20skate%20in%20ice%20at%20

bottom of page