top of page

pijnboompitten

tomaat Boursin peer

gedroogde tomaat

walnoot geitenkaas

lamsrack hazelnoten

blauwe kaas kappertjes

brie tonijn

citroen olijven

pijlinktvis aardappel

gegrild vlees

 

 

 

Fresh green arugula leaves on wooden bow

smaak

combinaties

rucola

​rucola stamppot met hazelnoot en kappertjes

Schil, was en snijd 1,4 kg bloemige aardappels in  stukken. Hak een klein handje hazelnoten fijn. Kook de aardappels gaar. Giet af. Was de inhoud van 1 zak rucola. Maak puree van de aardappel met boter, 1/3 bakje Boursin en melk. Roer er 1 el. fijngehakte kappertjes door en de rucola er in gedeeltes doorheen. Breng op smaak met flink wat versgemalen peper en weinig zout.

 

 

 

 

 

 

Fresh green arugula leaves on wooden bow
Fresh green arugula leaves on wooden bow

witvis dorade

fricandeau

gerookte amandelen

olijven bacon

gnocchi

balsamico azijn

artisjokken biet

burrata citroen

appel kip

Fresh green arugula leaves on wooden bow

bottom of page