top of page
pijnboompitten
tomaat Boursin peer
gedroogde tomaat
walnoot geitenkaas
lamsrack hazelnoten
blauwe kaas kappertjes
brie tonijn
citroen olijven
pijlinktvis aardappel
gegrild vlees

rucola stamppot met hazelnoot en kappertjes
Schil, was en snijd 1,4 kg bloemige aardappels in stukken. Hak een klein handje hazelnoten fijn. Kook de aardappels gaar. Giet af. Was de inhoud van 1 zak rucola. Maak puree van de aardappel met boter, 1/3 bakje Boursin en melk. Roer er 1 el. fijngehakte kappertjes door en de rucola er in gedeeltes doorheen. Breng op smaak met flink wat versgemalen peper en weinig zout.


witvis dorade
fricandeau
gerookte amandelen
olijven bacon
gnocchi
balsamico azijn
artisjokken biet
burrata citroen
appel kip

bottom of page