top of page

waterkers munt

courgette sinaasappel

appel appelstroop

aardappel witte wijn

sjalot zuring

spinazie dragon mosselen 

venkel kappertjes morilles prei truffel

peterselie citroen knoflook zoete aardappel rode biet

Fish Fillet

smaak

combinaties

snoekbaars

witte wijn dragonsaus

Kook 200 ml visfond in tot een derde samen met 2/3 glas droge witte wijn. Snijd ondertussen de blaadjes van 10 takjes dragon fijn, voeg toe en klop er zes ijskoude klontjes  boter een voor een doorheen.  Niet meer laten koken.

 

 

 

 

 

 

 

Fish Fillet
Fish Fillet

gnocchi oester

koriander verjus

olijven zuurkool bieslook room

pistache

pijnboom-pitten

prosecco

lardo di colonnato

asperge paling avocado

mosterd Serrano ham

crème fraîche daslook

kruidenboter groene kool garnalen hazelnoot

 

 

Fish Fillet

bottom of page