top of page
Parmezaanse kaas chorizo kastanjes appel gnocchi kalfsfond
kimchi
amandel aardappels tijm feta wild rookspek hazelnoot burrata
jonge kaas knolselderij
sjalot cranberries port pistachenoten room granaatappelpitjes
tagliatelle mosterd
walnoten pecorino
pijnboompitten
sambal sesam sojasaus
nootmuskaat pecannoten bloedworst
gefrituurde spruitjes met Panko & Parmezaan
Verhit olie in een grote wok tot ca. 170 graden of zet frituurpan met olie aan. Blancheer spruitjes 4 minuten in kokend water. Laat even afkoelen. Kluts ondertussen 2 eieren en zet een bord klaar met de helft Panko en de helft geraspte Parmezaanse kaas en meng dit met zout en peper. Rol de spruitjes door het eimengsel, en vervolgens door de Panko. Frituur in de olie tot goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
komijnkaas
pijnboompitten
mosterd gerookte ham gnocchi witte kool hert
crème fraîche Gruyere ansjovis risotto rode ui bier lamsvlees
gember Stilton cashewnoten rookworst
mascarpone braadworst kerrie rode wijn geitenkaas
Flammkuchen
stoofvlees
bottom of page