top of page

Parmezaanse kaas chorizo kastanjes appel gnocchi kalfsfond

kimchi

amandel aardappels tijm feta wild rookspek hazelnoot burrata

jonge kaas knolselderij

sjalot cranberries port pistachenoten  room granaatappelpitjes

tagliatelle mosterd

walnoten pecorino

pijnboompitten

sambal sesam sojasaus

nootmuskaat pecannoten bloedworst

IMG_20191107_155816_edited.jpg

smaak

combinaties

spruitjes

gefrituurde spruitjes met Panko & Parmezaan

Verhit olie in een grote wok tot ca. 170 graden of zet frituurpan met olie aan. Blancheer spruitjes 4 minuten in kokend water. Laat even afkoelen. Kluts ondertussen 2 eieren en zet een bord klaar met de helft Panko en de helft geraspte Parmezaanse kaas en meng dit met zout en peper. Rol de spruitjes door het eimengsel, en vervolgens door de Panko. Frituur in de olie tot goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20191107_155816_edited.jpg
IMG_20191107_155816_edited.jpg

komijnkaas

pijnboompitten

mosterd gerookte ham gnocchi witte kool hert

crème fraîche Gruyere  ansjovis risotto rode ui bier lamsvlees

gember Stilton  cashewnoten  rookworst

mascarpone braadworst kerrie rode wijn geitenkaas

Flammkuchen

stoofvlees

 

IMG_20191107_155816_edited.jpg

bottom of page