top of page

aardpeer cantharellen enoki paddestoelen

risotto aardappel witte wijn sjalot knolselderij

zuring hazelnoot

knoflook

kastanje zeebaars

zwezerik

room eieren eend

paddestoelen

zeeduivel
verse pasta ossenhaas

gevulde pasta

mascarpone

ricotta kwartel

boter

met visfond bij witvis

Parmezaanse kaas

Image by Big Dodzy

smaak

combinaties

truffel

Frittata met aardappel en truffel

Schil. was drie vastkokende aardappels. Snijd in 3 mm dikke plakjes. Kook ze net niet gaar. Kluts vier eieren met een scheutje melk. Veeg 1 truffel schoon met keukenpapier. Schaaf in flinterdunne plakjes. Verhit boter in een koekenpan, doe er de aardappels in en de geklutste eieren bij. Bestrooi met zout en peper. Zodra de frittata klaar is bestrooien met truffel en in vier porties verdelen.

 

 

 

 

 

 

 

Image by Connie Perez
Image by Connie Perez

tarbot dragon kip mosterd snoekbaars

camembert

Madeira kippenjus

rozemarijn
gerookte ham fontina prei

spinazie

zuurdesem

brood pastinaak

Image by amirali mirhashemian

bottom of page