top of page
aardpeer cantharellen enoki paddestoelen
risotto aardappel witte wijn sjalot knolselderij
zuring hazelnoot
knoflook
kastanje zeebaars
zwezerik
room eieren eend
paddestoelen
zeeduivel
verse pasta ossenhaas
gevulde pasta
mascarpone
ricotta kwartel
boter
met visfond bij witvis
Parmezaanse kaas
Frittata met aardappel en truffel
Schil. was drie vastkokende aardappels. Snijd in 3 mm dikke plakjes. Kook ze net niet gaar. Kluts vier eieren met een scheutje melk. Veeg 1 truffel schoon met keukenpapier. Schaaf in flinterdunne plakjes. Verhit boter in een koekenpan, doe er de aardappels in en de geklutste eieren bij. Bestrooi met zout en peper. Zodra de frittata klaar is bestrooien met truffel en in vier porties verdelen.
tarbot dragon kip mosterd snoekbaars
camembert
Madeira kippenjus
rozemarijn
gerookte ham fontina prei
spinazie
zuurdesem
brood pastinaak
bottom of page