top of page
miso pepersaus
risotto truffel
Parmezaan rode wijn
ui pancetta
wilde spinazie meiknol wortel pompoen verkruimelde zeewierchips
aardappel tomaat tijm cognac rode ui
koffie pastinaak waterkers bimi
paddestoelen
ras el hanout
gnocchi avocado
zoete aardappel bier appelstroop
basilicum ricotta
Parmaham tuinbonen
​
​
​
​
​
​
smaak
combinaties
entrecote
rucola sjalot
dragon cepes room briochebrood
chimichurri
venkelzaad tomaat sinaasappel
rozemarijn
groene asperges doperwten
bearnaisesaus
boter citroen
venkel
citroentijm
peterselie
​
prei aubergine
chilipeper gegrilde paprika kikkererwten bosui marsala
chorizo salie ei courgette
hummus hazelnoot
knoflook camembert
tagliatelle sherry
roze peper sesam paksoi witlof
romesco saus tonnato saus Parmezaanse kaas broccoli
​
ansjovis artisjok
biet gedroogde tomaat
chipotle
rosti knolselderij sperziebonen hachee harissa krieltjes
kimchi
witlof balsamico azijn gruyere spitskool pruimen witte bonen
zwarte knoflook zuurdesembrood knoflook pesto gorgonzola kummel
mayonaise amandel
Gebakken entrecote, bloemkoolpuree en gekaramelliseerde uien
Snijd de uien in ringen en bak ze langzaam in boter. Bestrooi met wat bruine basterdsuiker, check en roer regelmatig (voeg zonodig wat water toe). Was en snijd 1 bloemkool in roosjes, kook tot ze gaar zijn. Pureer de bloemkool tot gladde creme met wat room, boter, zout, peper, een snufje kerrie en een snufje paprikapoeder. Gril de vier entrecotes op hoog vuur tot de gewenste gaarheid, bestrooi met Maldon en versgemalen zwarte peper. Serveer direct.
Gegrilde entrecote met gremolata en gegrilde bimi
Was en snijd de blaadjes van 1 bosje platte peterselie. Rasp de schil van een 3/4 citroen fijn (alleen het geel, niet het witte gedeelte). Pers anderhalve teen knoflook fijn en hak een halve ansjovis heel fijn. Meng het geheel met wat versgemalen zwarte peper en 1-2 eetlepels extra vergine olijfolie.
Blancheer 400 gr. bimi. 1 minuut. Giet af en gril ze in een grillpan gaar in een minuut of 5.
Veeg de pan schoon. Gril 4 entrecotes op hoog vuur tot gewenste gaarheid. Bestrooi met Maldon zout en versgemalen zwarte peper.
Serveer met aardappelpuree met knoflook of lauwwarme aardappelsalade
​
​
​
​
​
​
Gebakken entrecote met miso roomsaus, roergebakken witlof in balsamico en zoete aardappelpuree
Gebakken entrecote met cognacsaus, pastinaak geroosterd met honing en balsamico en aardappelpuree
Salade met gegrilde entrecote met komijn, waterkers, salsa verde en smashed avocado
Gebakken entrecote, rode wijnsaus, confijte aardappel met espresso en roergebakken wilde spinazie
bottom of page