top of page

miso pepersaus

risotto truffel

Parmezaan rode wijn

ui pancetta

wilde spinazie meiknol wortel pompoen  verkruimelde zeewierchips

aardappel tomaat tijm cognac rode ui

koffie pastinaak waterkers bimi

paddestoelen

ras el hanout

gnocchi avocado

zoete aardappel bier appelstroop

basilicum ricotta

 Parmaham tuinbonen

​

​

​

​

​

​

 

Image by Arvid Skywalker

smaak
combinaties
entrecote


 

 rucola sjalot
dragon   cepes
room briochebrood
chimichurri
venkelzaa
d
tomaat sinaasappel
rozemarijn
groene asperges doperwten

bearnaisesaus
boter citroen
venkel

citroentijm
peterselie



 

Steak Dish

​

Image by note thanun

prei  aubergine 
chilipeper gegrilde paprika kikkererwten bosui marsala
chorizo salie ei courgette
hummus hazelnoot
knoflook camembert
tagliatelle
sherry 
roze peper sesam paksoi witlof
romesco saus tonnato saus Parmezaanse kaas broccoli


 

IMG_20201129_162244_edited.jpg

​

ansjovis  artisjok
biet
gedroogde tomaat
chipotle
 rosti knolselderij sperziebonen hachee harissa krieltjes
kimchi

witlof balsamico azijn gruyere spitskool pruimen witte bonen
zwarte knoflook zuurdesembrood  knoflook pesto gorgonzola kummel
mayonaise amandel 
 



 

Slicing Meat

Gebakken entrecote, bloemkoolpuree en gekaramelliseerde uien

Snijd de uien in ringen en bak ze langzaam in boter. Bestrooi met wat bruine basterdsuiker, check en roer regelmatig (voeg zonodig wat water toe). Was en snijd 1 bloemkool in roosjes, kook tot ze gaar zijn. Pureer de bloemkool tot gladde creme met wat room, boter, zout, peper, een snufje kerrie en een snufje paprikapoeder. Gril de vier entrecotes op hoog vuur tot de
gewenste gaarheid, bestrooi met Maldon en versgemalen zwarte peper. Serveer direct.





 

Gegrilde entrecote met gremolata en gegrilde bimi

Was en snijd de blaadjes van 1 bosje platte peterselie. Rasp de schil van een 3/4  citroen fijn (alleen het geel, niet het witte gedeelte). Pers anderhalve teen knoflook fijn en hak een halve ansjovis heel fijn. Meng het geheel met wat versgemalen zwarte peper en 1-2 eetlepels extra vergine olijfolie.

Blancheer 400 gr. bimi. 1 minuut. Giet af en gril ze in een grillpan gaar in een minuut of 5.

Veeg de pan schoon. Gril 4 entrecotes op hoog vuur tot gewenste gaarheid. Bestrooi met Maldon zout en versgemalen zwarte peper.

Serveer met aardappelpuree met knoflook of lauwwarme aardappelsalade







 

IMG_20190715_164856_edited.jpg
Image by Emerson Vieira

​

​

Image by Emerson Vieira

​

​

Image by Emerson Vieira

​

​

Gebakken entrecote met miso roomsaus,  roergebakken witlof in balsamico en zoete aardappelpuree





 

Slicing Meat
Slicing Meat

Gebakken entrecote met cognacsaus, pastinaak geroosterd met honing en balsamico en aardappelpuree





 

Salade met gegrilde entrecote met komijn, waterkers, salsa verde en smashed avocado





 

Slicing Meat
Slicing Meat

Gebakken entrecote, rode wijnsaus, confijte aardappel met espresso en roergebakken wilde spinazie





 

Image by note thanun
Image by note thanun
Image by note thanun
Image by note thanun
Image by note thanun
bottom of page