top of page
citroengras fregola coquille XO saus bosui avocado tauge
sticky rice zeebaars paksoi
pisco sour doperwt buikspek sojasaus curry kropsla mayonaise
kokkels rettich kip papaja venkel hummus
couscous rundergehakt wasabi gember kouseband linzen
perzik abrikoos
mango yoghurt
sinaasappel rabarber ui koolrabi kerrie rundermerg
munt komkommer koriander zoete aardappel
dragon langoustine
kwartel wortel bacon
schol kabeljauw zalm schar tarbot gegrilde inktvis tong
kaneel
tomaat tonijn
ricotta
​
​
​
​
​
​
​

smaak
combinaties limoen

​
courgette paprika
cashew grapefruit bavette quinoa
lange vingers mascarpone
honing mandarijn makreel jalapeno pepers
gegrilde vis rode mul dashi yuzu
tijm
duindoornbes
hazelnoot peer banaan geitenkaas
appel suiker appel rozemarijn
citroentijm parelhoen komijn sambal
mozzarella rucola



​
aardbei kreeft hollandse garnalen aubergine langoustines hummus oesters venkel
groene asperges mosselen
pompoen basmati rijst chilipeper burrata kikkererwten peterselie
zeewolf chorizo
walnoot witte bonen
geroosterde bloemkool tahin
maanzaad bramen vijgen pecannoot
bloedsinaasappel pompelmoes vlierbloesem pompoen
knoflook
ansjovis ananas lamsnek sumak tabouleh artisjok
sardines chipotle
paprika aardappel
room dille feta bieslook forel knolselderij harissa krieltjes spitskool witte bonen spinazie sliptong chioggia biet gerookte entrecote zwarte knoflook shortribs
mayonaise ei sperziebonen
meringue kokos amandel hangop Griekse yoghurt gedroogde tomaat varkenshaas


​

couscous met citrusvruchten, pistachenoten, munt, koriander & peterselie.
​
Maak 1 pak couscous volgens de gebruiksaanwijzingen. Hak 1/2 bos koriander en 1/2 bos platte peterselie fijn samen met de blaadjes van 1/2 bos munt. Snijd een halve rode peper klein. Rasp de schil van 1 citroen, 1 limoen en 2 sinaasappels. Pel en hak 2 handjes pistachenoten fijn. Pers de citrusvruchten uit. Meng nu de couscous, de citrusrasp, het citrussap, de pistachenoten, de rode peper en de groene kruiden. Roer om, voeg extra vergine olijfolie toe en zout en versgemalen zwarte peper naar smaak.
​
​

​
Gebrande citruscarpaccio
met burrata, munt en pistache
Schil en snijd 2 sinaasappels en 2 stuks pompelmoes en 1 limoen overdwars in plakken (dwars op de partjes) van ca. 0,6 cm. Verhit de grillpan en gril heel kort de plakken er aan 1 kant op. Maak een dressing van fijngesneden verse munt, extra vergine olijfolie, 2 eetlepels honing en citroensap, cayennepeper, zout en peper. Leg de plakken gegrilde citrus om en om op een schaal, leg twee burrata's in stukken gescheurd in het midden. Besprenkel met de dressing, 1 handje geschilde en fijngehakte pistachenootjes en garneer met muntblaadjes.
​
​
​



​
​



​
​
bottom of page