top of page
aardbei mascarpone lavendel yuzu
limoen botercrème
nougat amaretti
munt bosbessen
witte chocolade sinaasappel
granaatappel
marshmellow
vijgen honing frambozenlikeur
vanille citroen aceto balsamico
amandel basilicum watermeloen
pistache custard kwarktaart
gegrilde perzik madeleines

recepten&
smaak
combi
naties
framboos

frambozen
coulis
Verwarm de inhoud van 1 pak diepvries
frambozen (250 gr.) in een pan, voeg sap van 1/2 citroen toe en 100 gr. suiker met 200 ml water. Breng aan de kook en laat inkoken tot het 1/3 is ingedikt. Blijven roeren! Wrijf door een fijne zeef met een pollepel en vang de coulis op in een steelpan.
Lekker met crêpes en vanille ijs.

Over frambozen
In het seizoen van juni tot en met september.
Invriezen? Eerst los bevriezen op bakpapier, daarna kun je ze bevroren bewaren in een plastic zakje in de vriezer. 12 maanden houdbaar in de vriezer.


ananas lychee suiker
hertenbiefstuk lamszadel geitenkaas
Mascarpone peer frangipane
rode bessen broodpudding
grapefruit prosecco
mango kokos
yoghurt macademia noten
pure chocolade maanzaad
bottom of page