top of page

aardbei mascarpone lavendel yuzu
limoen
botercrème

nougat amaretti

munt bosbessen

witte chocolade  sinaasappel

granaatappel
marshmellow

vijgen honing frambozenlikeur

vanille citroen aceto balsamico

amandel basilicum watermeloen

pistache custard kwarktaart

gegrilde perzik madeleines

Raspberry Macaroons

smaak
combinaties
framboos

Image by Daniel Öberg

frambozen
coulis


Verwarm de inhoud van 1 pak diepvries
frambozen (250 gr.) in een pan, voeg sap van 1/2 citroen toe en 100 gr. suiker met 200 ml water. Breng aan de kook en laat inkoken tot het 1/3 is ingedikt. Blijven roeren! Wrijf door een fijne zeef met een pollepel en vang de coulis op in een steelpan.

Lekker met crêpes en vanille ijs.

 

Image by Elena G

Over frambozen

In het seizoen van juni tot en met september.

Invriezen? Eerst los bevriezen op bakpapier, daarna kun je ze bevroren bewaren in een plastic zakje in de vriezer. 12 maanden houdbaar in de vriezer.

Image by Mona Eendra
Berries

ananas lychee suiker

hertenbiefstuk lamszadel geitenkaas

Mascarpone peer frangipane

rode bessen broodpudding

grapefruit prosecco

mango kokos

yoghurt macademia noten

pure chocolade maanzaad

bottom of page