top of page

 

chocolade

 

zeezout karamel

kip, witte wijn

vanille peer

rabarber

tarbot boter  Panko

knoflook & tomaat

basilicum, Parmezaan

bloemkool

slagroom

kwartel walnoot

 

 

framboos

 

abrikoos miso

tahin kardemom

citroen kers

chilipeper

koffie pompoen

aardbei

varkenshaas

calvados vijg

appel forel

garnaal za'atar

sinaasappel

 

 

amandelsaus

Blancheer 50 gr. blanke, ongezouten amandelen. Spoel af.

Pureer met 1 el. miso, 2 el tahin, 1 teen knoflook, druivenpitolie

tot een homogene massa met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper.

 

 

 

 

Image by Austin Wilcox

granola met amandelen

Verwarm de oven op 180 graden. Spreid en meng op een bakplaat met bakpapier, 150 gr havervlokken, 50 gr. ongezouten amandelen, 50 gr. gemengde pitten, 1 tl kaneel en 4 tl honing. Besprenkel met wat olie. Twee keer omhusselen na 15 min. Na 15-20 min. klaar.

Image by Aneta Voborilova

tonkaboon

champignon biet

granola

zalm wortel

runderbavette

citroen

zoete aardappel

witlof kaneel

perzik schorseneer

cognac ei bloem

Image by Nacho Fernández
bottom of page