top of page
chocolade
zeezout karamel
kip, witte wijn
vanille peer
rabarber
tarbot boter Panko
knoflook & tomaat
basilicum, Parmezaan
bloemkool
slagroom
kwartel walnoot
framboos
abrikoos miso
tahin kardemom
citroen kers
chilipeper
koffie pompoen
aardbei
varkenshaas
calvados vijg
appel forel
garnaal za'atar
sinaasappel
amandelsaus
Blancheer 50 gr. blanke, ongezouten amandelen. Spoel af.
Pureer met 1 el. miso, 2 el tahin, 1 teen knoflook, druivenpitolie
tot een homogene massa met een staafmixer. Breng op smaak met zout en peper.
granola met amandelen
Verwarm de oven op 180 graden. Spreid en meng op een bakplaat met bakpapier, 150 gr havervlokken, 50 gr. ongezouten amandelen, 50 gr. gemengde pitten, 1 tl kaneel en 4 tl honing. Besprenkel met wat olie. Twee keer omhusselen na 15 min. Na 15-20 min. klaar.
tonkaboon
champignon biet
granola
zalm wortel
runderbavette
citroen
zoete aardappel
witlof kaneel
perzik schorseneer
cognac ei bloem
bottom of page