top of page

kreeft basilicum courgette

witte wijn

langoustines

yuzu

linzen cider

mosterd vadouvan

tuinbonen

munt

bietjes chorizo

Fish on Ice

smaak
combinaties
griet (platvis)

 

altijd goed bij vis:

witte wijnsaus

Kook een pot visfond in tot een derde samen met een glas droge witte wijn. Snijd ondertussen 1/3 bos peterselie en 2 takjes dragon fijn, voeg toe en klop er zes ijskoude klontjes  boter een voor een doorheen.  Niet meer laten koken.

 

 

 

 

Fish Market

kookhack

visgraten

Visgraten verwijder je met een vispincet. Zet een bakje met water klaar. Leg 2 vingers op de plek waar je de graatjes wil verwijderen, trek het graatje eruit en haal de pincet door het bakje water, zodat de graatjes daarin vallen.

Fish Dish

bieslook kimchi

 

hazelnootolie

roomboter

kerstomaat

asperges cress

 

bieslook hazelnoot

peterselie

kaviaar wortel

waterkers

venkel olijfolie

Fresh Fish

Fish Market

dragon aardpeer

Hollandse garnalen

eekhoorntjes-brood

tomaat avocado

prei

kropsla

hollandaise saus

peterselie

bottom of page