top of page
kreeft basilicum courgette
witte wijn
langoustines
yuzu
linzen cider
mosterd vadouvan
tuinbonen
munt
bietjes chorizo

recepten &
smaak
combi
naties
griet (platvis)
altijd goed bij vis:
witte wijnsaus
Kook een pot visfond in tot een derde samen met een glas droge witte wijn. Snijd ondertussen 1/3 bos peterselie en 2 takjes dragon fijn, voeg toe en klop er zes ijskoude klontjes boter een voor een doorheen. Niet meer laten koken.

kookhack
visgraten
Visgraten verwijder je met een vispincet. Zet een bakje met water klaar. Leg 2 vingers op de plek waar je de graatjes wil verwijderen, trek het graatje eruit en haal de pincet door het bakje water, zodat de graatjes daarin vallen.

bieslook kimchi
hazelnootolie
roomboter
kerstomaat
asperges cress
bieslook hazelnoot
peterselie
kaviaar wortel
waterkers
venkel olijfolie


dragon aardpeer
Hollandse garnalen
eekhoorntjes-brood
tomaat avocado
prei
kropsla
hollandaise saus
peterselie
bottom of page