top of page

krab appel

makreel octopus

mosselen

witte kool witvis

koolraap

kalfswang

Zaanse mosterd

hummus

komkommer

zalm couscous

aardappel

langoustines

IMG_20200111_095929_985_edited_edited.jp

recepten&
smaak

combi
naties

lavas

IMG_20200111_095929_985_edited_edited.jp

kookhack

lavasolie

Doe een bos lavas 2 minuten in kokend water. Laten uitlekken. Dompel goed onder. Daarna met 200 ml. olie pureren met een staafmixer. Filter het mengsel vervolgens door een fijne zeef waarin een stuk dunne doek ligt (kaasdoek bv) met daaronder een pan om de lavasolie op te vangen. In spuitflesje bewaren tot  gebruik in de koeling.

tarbot parelgort
knolselderij
rundvlees doperwt
wortel
kip citroen
fricandeau
avocado zalm
coquille groene asperges
kabeljauw
doperwten biet
rauwe tonijn
witte bonen aardpeer geit
rode ui linzen
gegrilde kip
tuinbonen







 

bottom of page